0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Over BronSnijder Wonen & Slapen

Bron

In 1947 startte Wicher Bron samen met zijn vrouw Jenny een winkel met hoeden, kleding en woninginrichting in het centrum van Holwerd. Tot 1981 bouwden zij de zaak op tot een bloeiend bedrijf. Daarna nam zoon Anne Bron met zijn vrouw Nely de zaak van hem over en werd in de winkel steeds meer de nadruk gelegd op woninginrichting. In 2004 kwam er een filiaal op Ameland. In 2005 stapte Martinus Bron, als de derde en huidige generatie in de zaak.

Snijder Woonideeën

In 1975 opende Wymer Snijder de zaak Snijder Woonideeën aan de Uniawei in Stiens, nadat hij in 1965 de zaak in textiel en manufacturen van zijn vader in Oude Bildtzijl had overgenomen. In 1987 kwamen zonen Benno en Meile Snijder in de zaak en namen deze in 1994 over. Op de plaats van het zwembad werd toen een splinternieuwe zaak in woninginrichting geopend. Zoals bekend zette Benno Snijder een punt achter de zaak.

BronSnijder

Na een aantal informele gesprekken werd al snel duidelijk dat Martinus Bron en Meile Snijder de krachten en ervaring gingen bundelden, om zo een nieuwe zaak te starten. Het bedrijf is verder gegaan onder de naam BronSnijder, met de slogan: ”Maakt uw huis een thuis!”. Inmiddels rijden er in de regio al heel wat vrachtwagens rond met de nieuwe huisstijl, donkergrijs en oranje.

BronSnijder pand
Het BronSnijder pand aan de Seerob 7a te Stiens

Sinds 8 april 2009 is de nieuwe winkel aan de Seerob 7a geopend en verzorgen wij de complete woninginrichting en projectinrichting op Ameland en vanuit Stiens in heel Friesland.