0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Dealer Eurocol liquid design

Bent u ook gek op de prachtige uitstraling van Marmoleum maar wilt u een naadloze vloer?

BronSnijder in Stiens bij Leeuwarden (Friesland) is de dealer en verwerker van deze innovatieve vloeren van Forbo Eurocol.liquid design friesland

Forbo Eurocol werkt voortdurend aan productverbetering en nieuwe producten, voor een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Maakt u kennis met Liquid Design. Een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren.

Forbo Eurocol Liquid design

Bent u geïnteresseerd in een liquid design marmoleum gietvloer? Wilt u een keuze maken uit 32 kleuren met een prachtige matte uitstraling.Niet wat u zoekt, dan zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden zoals beton design . In onze showroom in Stiens krijgt u een nog beter beeld van wat er allemaal is.

kijk ook maar eens op de site van forbo

Veel kleuren Eurocol liquid design, genoeg keus

Soms is het lastig een keuze te maken. Wij raden dan ook altijd aan om langs te komen bij onze showroom in Stiens. Hier kunt u ons ruime aanbod bekijken en ter plekke informatie krijgen over Liquid design vloeren van Eurocol. Welke Eurcol liquid design vloer staat mooi in uw huis, of kantoor of zakelijkruimte? Hierin kunnen wij u een advies geven, bij ons in de showroom of zelfs bij u op locatie!

Leggen en egaliseren van uw Eurocol liquid design gietvloer in Friesland en daarbuiten

Met onze eigen gecertificeerde stoffeerders, worden de gietvloeren bij klanten op locatie door heel Friesland gelegd. Wij werken met onze eigen stoffeerders die ook het egaliseren en het afwerken van de plinten als hun dagelijkse bezigheid hebben. Zo zijn we regelmatig te vinden in en rondom Leeuwarden, Stiens, Sneek, Drachten, Dokkum, Franeker, Harlingen en Heerenveen, waardoor we inmiddels een vertrouwd gezicht zijn in Friesland.