0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Slizing Klassiek inbouwkast Schuifwandkast en kasten op maat

 kast op maat  schuifdeur kast op maatKlassiek

Schuifwanden/ schuifdeuren
Kast op maat
kasten op maat|
inloopkast|inbouwkast
kledingkast
Linnenkast

 schuifdeur kast op maat

BronSnijder Wonen en Slapen is dealer in Stiens vlakbij Leeuwarden Friesland van Slizing inbouwkasten en schuifwanden en schuifdeuren  op maat. U wilt een kast op maat? Dat kan bij BronSnijder in Stiens Friesland bij Leeuwarden of op Ameland! Of het nu gaat om een inbouwkast, inloopkast,  kledingkast, hoekkast, draai-, vouw- of schuifdeurkast: wij maken hem precies zoals u hem wilt hebben. Wij leveren uitsluitend kwaliteitskasten tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zowel voor bedrijven als particulieren.  Wilt u een kleding kast op maat dan bent u in Friesland bij BronSnijder Wonen en Slapen aan het juiste adres. Uw Maatwerk specialist

Slizing Classique inbouwkast

Het programma schuifdeuren is bevat een serie deuren met een klassieke uitstraling. Hiermee haalt u een sfeervolle, klassieke schuifwandkast in huis met het bekende kogelgelagerde soepele wielsysteem van Slizing. U kunt een combinatie maken van één van de 9 modellen van Slizing Classique, met één van de zeven beschikbare decors. Het is ook mogelijk om een deur zonder decor te bestellen. Deze kunt zelf gronden en aflakken. Alle schuifdeuren van BronSnijder worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Om uw kast van Slizing Classique af te maken, heeft u de keuze uit diverse soorten handgrepen. Alle handgrepen zijn verkrijgbaar in zilver en brons. Omdat BronSnijder maatwerk biedt kunt u per deur aangeven of u links, rechts of aan beide zijden handgrepen wilt toepassen. Voor de onderrails heeft u de keuze uit de klassieke onderrails, een onderrails om in uw vloer in te frezen en de standaard Slizing onderrails. Voor op de bovenkap biedt Slizing Classique een decoratieve plint die uw kast een mooie finish geeft.

Vanzelfsprekend kunt u een schuifwand van Slizing Classique combineren met de standaard Slizing eindpanelen en kastinterieurs, zodat u een complete schuifwandkast kunt samenstellen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. BronSnijder geeft u alle ruimte!

Neem contact op

3D ontwerp voor uw kast op maat

Samen met u maakt onze adviseur een 3d tekening waarbij hij rekening houdt met uw wensen en mogelijkheden en uiteraard uw budget. Wilt u verlichting of wilt u een speciaal interieur of moeten de deur geplaatst worden in een schuine dakhelling. Bij de kast op maat van BronSnijder is geen nee te koop.

Klik hieronder op de diverse mogelijkheden

Handgrepen-Classique

Handgrepen-Classique

 

kast op maat

Slizing Classique, model Cambridge in Jasmijn

kast op maat klassiek

Modellen Cambridge, Liverpool en Oxford

Modellen-Edinburgh-Manchester-en-Dublin

Modellen-Edinburgh-Manchester-en-Dublin

Modellen-Sheffield-en-Hull

Modellen-Sheffield-en-Hull

Modellen-York-en-Londen

Modellen-York-en-Londen

Kooflamp-klassieke-kelk

Kooflamp-klassieke-kelk