0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Laminaat

     

Met de ontwikkeling van laminaat is men er in geslaagd een vloer het originele en unieke uiterlijk te geven van een echte planken- of stenen vloer, terwijl het in werkelijkheid een gefotografeerde houten of stenen toplaag met een kunststof coating is. Een laminaatvloer combineert dus de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de praktische voordelen van een kunststoffen vloer.
BronSnijder Wonen & Slapen heeft een ruime keuze in Click laminaat. Uiteraard worden alleen de beste merken als Meister, Balterio, Quick-Step en Parador aangeboden.

Als Dealer van Ameland en Friesland van de merken Meister. Balterio, Quickstep, Wicanders en Parador kunt u bij ons de beste en voordeligste prijsafspraak maken. In onze winkel op Ameland en in Stiens Friesland vlak bij Leeuwarden kunt u de juiste inspiratie en advies op doen.
Nadat het laminaat is uitgezocht, kan men er voor kiezen om de vloer zelf te leggen. Wij bieden dan aan om het materiaal gratis thuis te bezorgen. BronSnijder kan daarentegen ook vakkundige monteurs sturen, die er zorg voor dragen dat de vloer, inclusief plinten, perfect gelegd wordt. Verder kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor plinten, ondervloeren en/of andere accessoires die toebehoren aan laminaat- of houtvloeren.
BronSnijder maakt Wonen & Slapen tot een waar genot.
Uw huis wordt een thuis!