0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Luxaflex powerview bij Luxaflex dealer BronSnijder

  • luxaflex Leeuwarden BronSnijder
  • luxaflex Leeuwarden BronSnijder

Luxaflex Powerview nu ook bij BronSnijder uw luxaflex dealer van Leeuwarden en omstreken.

Bekijk in deze prachtige video de mogelijkheden van de nieuwe electrische bediening van Luxaflex Raamdecoratie.

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView™ doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Te bedienen met je smartphone, tablet of een Pebble™ Afstandsbediening.

Combineer de geavanceerde technologie van PowerView™ Motorisation met onze prachtige uitgebreide collectie. Zo is de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste raamdecoratie.

Wilt u meer weten van de Luxaflex Powerview kom dan naar onze inspiration shop in onze showroom in Stiens hier vertellen wij u alles over de mogelijkheden van Luxaflex. BronSnijder uw Luxaflex dealer.