0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Meubelwinkel Friesland

Betaalbare kwaliteit meubels bij de meubelwinkel Friesland

Op zoek naar een meubelwinkel in Friesland? Kom langs bij BronSnijder Wonen en Slapen in Stiens, de meubelwinkel vlakbij Leeuwarden. In onze woonwinkel vind je een groot aanbod meubels; van banken – bankstellen , tafels en kasten tot meubels op maat.

Woonwinkel en meubelwinkel en in één

De woninginrichting en woningdecoratie zijn bepalend voor de sfeer in uw huis. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur qua woningstijl. Met een ruim assortiment aan meubelen en woonaccessoires bieden we voor ieder wat wils. Van klassieke meubelen tot design meubelen, bij meubelzaak BronSnijder vindt u het allemaal.

U kunt overigens bij onze meubelwinkel nabij Leeuwarden niet alleen terecht voor meubelen, ook voor gordijnen, vloeren, raamdecoratie, slaapcomfort en zonwering bent u bij de woonwinkel in Friesland aan het juiste adres.

Bereikbaarheid meubelwinkel

Onze meubelzaak / woonwinkel is gelegen in Stiens en is goed bereikbaar met de auto. Vanaf Leeuwarden is het zo’n 7 km. rijden naar het bedrijventerrein Stiens. Voor de meubelwinkel is genoeg parkeerruimte waar u de auto veilig kunt parkeren.

Openingstijden meubelwinkel

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze meubel showroom. Doorgaans zijn wij geopend op onderstaande tijden. Voor de openingstijden op de verschillende feestdagen, verwijzen wij u graag naar de homepage van onze meubelwinkel website en/of onze Facebook pagina. Wilt u daarnaast op de hoogte blijven van de woontrends, nieuwste meubelen en onze woonoutlet? Schrijf u dan geheel kosteloos in voor de digitale nieuwsbrief.

Dinsdag – Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Graag tot ziens in Stiens!