0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Nieuw bij BronSnijder Moods pvc vloeren van moduleo

Een creatieve revolutie in luxe pvc vloeren.

Geef uw vloer een eigen identiteit bij de Moduleo dealer van Leeuwarden en Friesland

Moduleo Moods Play it your way

Moduleo Moods
Play it your way

We gaan een stap verder met de introductie van pvc vloeren Moduleo® Moods, een creatieve studio waar u 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit onze assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot super dynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo® gewend bent.

Bent u geïnteresseerd in een pvc vloer van moduleo die u helemaal zelf kunt samenstellen. Dan is de collectie pvc vloeren van Moduleo Moods iets voor u.

Ga aan de slag met de Moods Room Visualiser!Breng uw ideeën tot leven met onze room visualiser. Experimenteer met een waaier aan kamers, kies een patroon en kleurcombinaties tot u het ontwerp vindt dat perfect is voor u of uw projectmoods-logo

Wat kies je een visgraat pvc of een 3d effect u mag het zelf weten?

Soms is het moeilijk kiezen bij BronSnijder Woninginrichting in Stiens vlak bij Leeuwarden. Nu helemaal. Pvc vloeren uit de Moods collectie kunt u helemaal zelf samen stellen. Dit unieke concept is samengesteld uit de prachtige collectie pvc vloeren van Moduleo en zijn in allemaal vormen verkrijgbaar.

Kijk op http://www.moduleomoods.com/nlvoor veel inspiratie.

Leggen en egaliseren van uw moduleo moods pvc vloer in Friesland en daarbuiten

Met onze eigen gecertificeerde stoffeerders, worden de nieuwe vloeren bij klanten op locatie door heel Friesland gelegd. Wij werken met onze eigen stoffeerders die ook het egaliseren en het afwerken van de plinten als hun dagelijkse bezigheid hebben. Zo zijn we regelmatig te vinden in en rondom Leeuwarden, Stiens, Sneek, Drachten, Dokkum, Franeker, Harlingen en Heerenveen, waardoor we inmiddels een vertrouwd gezicht zijn in Friesland.

Pvc vloer Franeker