0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Nieuwe maatwerkast op maat 28mm VT wonen

  • vt wonen 28mm maatwerk kast
  • vt wonen 28mm maatwerk kast

Dat je voor je kast op maat bij BronSnijder in Stiens (Friesland) moet zijn was al bekend. Maar we maken ook maatwerk kasten voor je woonkamer, Tv kast op maat, boekenkast op maat, roomdivider op maat noem het maar op.

Nu hebben we een nieuw type kast in onze collectie: de Nieuwe kasten-collectie van Allure; 28 mm.

Heb je zondagavond ook die mooie kast gezien tijdens de vtwonen-aflevering van “Weer verliefd op je huis”? Dat is een kast uit onze nieuwe 28mm-collectie.

Stoere schuifdeuren zonder frame en een robuust kastinterieur van 28 mm dik. Het 28 mm kastinterieur is ook ideaal samen te stellen als boekenkast op maat. Gaaf hè, een kast met schuifdeuren in de woonkamer?

Kom snel naar onze showroom van in Stiens vlakbij Leeuwarden, om deze kasten te bekijken. Wij geven je ook graag advies om jouw ideale kast samen te stellen. Welkom!

Nieuw 28 mm kasten van Allure

Nieuwe kasten-collectie van Allure; 28 mm. Heb je zondagavond ook die mooie kast gezien tijdens de vtwonen-aflevering van "Weer verliefd op je huis"? Dat is een kast uit onze nieuwe 28mm-collectie. Stoere schuifdeuren zonder frame en een robuust kastinterieur van 28 mm dik. Het 28 mm kastinterieur is ook ideaal samen te stellen als boekenkast op maat. Gaaf hè, een kast met schuifdeuren in de woonkamer?Kom snel naar één van de showrooms van Woninginrichting-Aanhuis.nl, om onze kasten te bekijken. Ze geven je ook graag advies om jouw ideale kast samen te stellen. Welkom!

Geplaatst door Allure kasten op maat op maandag 5 september 2016

 

klik op kast op maat 28mm VT wonen voor meer informatie