0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

BronSnijder Projectinrichting krijgt opdracht MFA Holwerd

BronSnijder Projectinrichting krijgt opdracht voor de stoffering van het nieuwe MFA Holwerd.

Na de bouwvak van 2013 zal de start plaats vinden voor het leggen van de vloeren van het compleet verbouwde MFA Holwerd. De verschillende ruimtes als Peuterspeelzaak, Theater, Fitness en sport en jeugdhonk en nog veel meer krijgen allemaal hun eigen plek in dit prachtige gebouw. onze afdeling project stoffering verzorgt het egaliseren van alle vloeren en het leggen van hoofdzakelijk pvc stroken van Tarkett. Ook zullen wij het bekleden van trappenhuizen verzorgen met de rubber trap bekleding van Nora.

Binnenkort zullen wij dit bericht aanvullen met foto’s van de bouw.

Projectinrichting offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 06-12310375.
BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.
Direct contact opnemen
20% Zomer Korting op Relax Fauteuils!

Zodra u in een BronSnijder stoel zit, merkt u direct wat zitcomfort betekent. Een relaxfauteuil helemaal op maat gemaakt. Naast heerlijk comfortabel zitten, biedt de fauteuil nog meer. Onze fauteuils zien er ook nog prachtig uit. Ontdek welke fauteuil in uw interieur past.

lees verder!