0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Linoleum van Tarkett uiteraard ook bij BronSnijder Projectstoffering

BronSnijder Projectstoffering verwerkt naast de pvc collectie van Tarkett ook de marmoleum of linoleum collectie van Tarkett.

Met onze uitgebreide collectie nieuwe dessins, onze unieke xf²™ toplaag en akoestische opties, kunt u nu Linoleum op een manier ontdekken zoals u dat nog nooit heeft gedaan. Linoville… Get close to Lino!

projectinrichting projectstoffering friesland

Closer to Nature

Een vloer die men kan recyclen, gemaakt van hernieuwbare ingrediënten en die zorgdraagt voor uw kinderen, nu en in de toekomst. Sinds 1898, Linoville is de enige linoleumcollectie die nog steeds gebruik maakt van het originele productierecept en die zorgt voor een goed binnenluchtklimaat.

projectinrichting projectstoffering friesland

Closer to Colour

State of the art design, die de originele uitstraling van het materiaal toont. Collectie opgebouwd uit onder andere 20 Grands Classiques kleuren die tot 2033 zeker worden geproduceerd. Linoville biedt exclusieve designmogelijkheden inclusief de nieuwste dessins en kleuren.

projectinrichting projectstoffering friesland

Closer to Efficiency

Tarkett introduceert xf²™ – de 2e generatie xf toplaag. Deze unieke toplaag is extreem slijt- en krasvast en vermindert sterk de onderhoudskosten. Alles bij elkaar een kosteffectieve vloer. De nieuwe toplaag zorgt voor een duurzame vloer gecombineerd met een prachtige, matte uitstraling. Tot slot, initieel gebruik van wax en polymeer is niet noodzakelijk.

projectinrichting projectstoffering friesland

Closer to Comfort

De akoestische comfort optie op een groot deel van de collectie zorgt voor de juiste sfeer in het gebouw gecombineerd met de juiste akoestische oplossing.  Linoville, uw designkeuze, maar dan stiller: Linoleum Silencio xf²™ – 18 dB & Elafono – 14 dB.

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk. kantoor, school of  zorgcomplex  met onze afdeling projectstoffering  en inrichting. Dhr Martinus Bron via contact formulier of 06-12310375 BronSnijder de Projectinrichter van Friesland