0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Nieuw Forbo Allura Form Speciaal voor de Projectinrichting / Architecten

BronSnijder Projectinrichting Friesland heeft een prachtig nieuw product in zijn collectie

Maak nu  kennis met Allura Form: een baanbrekende collectie Luxe Vinyl Tegels in spannende en onderscheidende vormen. Deze prachtige LVt pvc stroken komen van de uitstekende Novilon Fabrieken en voldoen dan ook aan de strengste eisen op het gebied van Milieu en kwaliteit.

De collectie sluit naadloos aan op de bekende Allura range, maar gaat ook een stapje verder. Met sensationele vormen, grotere formaten en nieuwe kleuren en dessins. Van een diamantvormige tegel tot een authentiek eiken in een variabele plankbreedte. Allura Form is een spannende en frisse collectie met de betrouwbare Forbo kwaliteit. De ideale keuze voor iedereen die een degelijke maar daarnaast ook spannende en unieke vloer wil ontwerpen.

Voor uw kantoor, Hotel of andere toepassingen kunt u nu al uw creativiteit kwijt. Klik op de verschillende mogelijkheden voor meer informatie

 

Projectinrichting offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 06-12310375.
BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.
Direct contact opnemen