0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Renovatie Kerk Oude Bildtzijl in opdracht van bouwbedrijf Kolthof bv

De vrije Evangelische kerk in Oude Bildtzijl wordt door BronSnijder Projectinrichting helemaal voorzien van nieuwe vloeren. Deze bijzondere klus in opdracht van bouwbedrijf Kolthof in Stiens is niet bijzonder door zijn grote aantal vierkante meters. Maar wel door de diverse ondervloeren en gebruikte materialen. De vakmanschap van BronSnijder Projectinrichting wordt op diverse plaatsen op de proef gesteld.

In overleg met de opdrachtgever. Worden hier de vloeren van Marmoleum voorzien van Forbo. Pvc Allure van Forbo en Tapijttegels van Desso Waalwijk. De vloeren worden geegaliseerd met Unipro egaline en ondervloeren van Unifloor.

Projectinrichting offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 06-12310375.
BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.
Direct contact opnemen
20% Zomer Korting op Relax Fauteuils!

Zodra u in een BronSnijder stoel zit, merkt u direct wat zitcomfort betekent. Een relaxfauteuil helemaal op maat gemaakt. Naast heerlijk comfortabel zitten, biedt de fauteuil nog meer. Onze fauteuils zien er ook nog prachtig uit. Ontdek welke fauteuil in uw interieur past.

lees verder!