0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Renovatie toiletruimtes Fundamint Hallum

Projectnaam

Toiletruimtes Fundamint Hallum

Opdrachtgever(s)

PCBO FERWERDERADIEL

Periode

mrt 2018

Plaats

Hallum

  • Projectstoffering Friesland
  • projectstoffering Friesland BronSnijder
  • projectstoffering friesland
  • projectstoffering friesland

In de toiletruimtes van de basisschool it Fundamint in Hallum had men erg veel last van urine lucht. Dit kwam vooral door de vervuilde voegen van de vloertegels. De oplossing hiervoor zijn de prachtige pvc vloeren uit de Sphera collectie van Forbo flooring.  Eerst zijn alle vloeren grondig schoongemaakt en ontvet waarna we de tegelvloer primeren met carbonprimer en de vloer egaliseren. Daarna wordt de vloer in een keer met een opstaande plint verwerkt en de naden thermisch afgelast.

De homogene vinyl vloerbedekkingen van Sphera geven karakter en stijl aan vloeren in heel wat toepassingen. Sphera Energetic is grensverleggend ontworpen, zodat homogeen vinyl er anders uit gaat zien. Energetic biedt een complex kleurenpalet van grote en kleine deeltjes in halfverzadigde en vollere kleuren. Transparante korrels zorgen voor diepte en zorgen ervoor dat vuil minder opvalt.

Sphera Energetic is speels en kan men combineren met gelijkaardige visuele elementen met levendige accenten. Het kleurenpalet bestaat uit 41 effen kleuren en 11 bijpassende kleuren met levendige accenten.
Door de plinten direct mee te laten lopen in de vloer word schoonmaken wel heel gemakkelijk

Projectstoffering offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering Friesland en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 058-2574111

BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.