0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Vloeren sanitaireruimtes School Wizebeam Vernieuwd

Projectnaam

CBS Wizebeam

Opdrachtgever(s)

Bouwbedrijf Lont Sint Annaparochie

Periode

juli - augustus 2017

Plaats

Minnertsga

  • Sphera Energetic BronSnijder
  • Sphera Energetic BronSnijder
  • Sphera Energetic BronSnijder
  • Sphera Energetic BronSnijder

In opdracht van Bouwbedrijf Lont hebben wij BronSnijder Projectinrichting bij CBS de Wizebeam in Minnertsga onderdeel van CBO G2 de sanitaire ruimtes voorzien van nieuwe pvc vloeren.
De toegepaste materialen zijn van Forbo en het type pvc is Sphera Energetic.

De homogene vinyl vloerbedekkingen van Sphera geven karakter en stijl aan vloeren in heel wat toepassingen. Sphera Energetic is grensverleggend ontworpen, zodat homogeen vinyl er anders uit gaat zien. Energetic biedt een complex kleurenpalet van grote en kleine deeltjes in halfverzadigde en vollere kleuren. Transparante korrels zorgen voor diepte en zorgen ervoor dat vuil minder opvalt.

Sphera Energetic is speels en kan men combineren met gelijkaardige visuele elementen met levendige accenten. Het kleurenpalet bestaat uit 41 effen kleuren en 11 bijpassende kleuren met levendige accenten.
Door de plinten direct mee te laten lopen in de vloer word schoonmaken wel heel gemakkelijk

Projectstoffering offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering Friesland en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 058-2574111

BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.