0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Slizing kast op maat Zolder kamer

 schuifdeur kast op maat zolder kledingkast friesland leeuwarden  schuifdeur kast op maat Friesland

Schuifwanden/ schuifdeuren
Kast op maat
kasten op maat|
inloopkast|inbouwkast
kledingkast
Linnenkast

 schuifdeur kast op maat kledingkast linnenkast friesland leeuwarden

BronSnijder Wonen en Slapen is Slizing dealer in Stiens vlakbij Leeuwarden Friesland van Slizing inbouwkasten en schuifwanden en schuifdeuren  op maat. U wilt een kast op maat voor uw zolder?  Voor uw zolder kamer kan dat perfect bij BronSnijder in Stiens Friesland bij Leeuwarden of op Ameland! Of het nu gaat om een inbouwkast, inloopkast,  kledingkast, hoekkast, draai-, vouw- of schuifdeurkast: wij maken hem precies zoals u hem wilt hebben. Wij leveren uitsluitend kwaliteitskasten tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zowel voor bedrijven als particulieren.

Een veel voorkomende situatie op de zolderkamer, maar soms ook al op de 1e etage van een huis, zijn schuine wanden. Er ontstaat als het ware een hoek in de ruimte, waar in principe geen meubilair geplaatst kan worden. U kunt deze ruimte wel transformeren in een praktische opbergruimte. Het speciale aan een Slizing wandkast is dat u alle onderdelen op maat kan bestellen. Ook schuine deuren zijn geen probleem. Zelfs het kastinterieur wordt op maat geleverd, denk hierbij bv. aan de legplanken en de ladeblokken. Voor de zolderruimte hebben wij een aparte lijn ontwikkeld: Slizing Staal. Een budgetvriendelijke oplossing voor wandkasten, die niet dagelijks gebruikt worden. Praktisch, ruimtebesparend en voordelig!

kast op maat friesland

zolderkamer slizing kast op maat

De inbouwkasten van bronsnijder zijn functioneel, prettig geprijsd en heel erg mooi. BronSnijder biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. BronSnijder kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.Neem contact op

3d ontwerp voor uw kast op maat

Samen met u maakt onze adviseur een 3D tekening van uw kast op maat waarbij hij rekening houdt met uw wensen en mogelijkheden en uiteraard uw budget. Wilt u verlichting of wilt u een speciaal interieur of moeten de deur geplaatst worden in een schuine dakhelling. Bij de kast op maat van BronSnijder is geen nee te koop.

Klik hieronder op de diverse mogelijkheden

inbouwkast kast op maat zolder friesland leeuwarden kledingkast

Inbouwkast zolder kamer

inbouwkast kast op maat slaapkamer friesland leeuwarden kledingkast

Inbouwkast slaapkamer

inbouwkast kast op maat bijkeuken friesland kledingkast leeuwarden

Inbouwkast werkruimte

inbouwkast kast op maat kantoor schuifdeur friesland leeuwarden kledingkast

Inbouwkast kantoor

inloopkast kast op maat inloop friesland leeuwarden kledingkast walkin closset

 inloopkast

inbouwksast kast op maat keuken friesland leeuwarden keukenkast

Inbouwkast keuken

inbouwkast kast op maat woonkamer friesland leeuwarden schuifwand

inbouwkast woonkamer

kast op maat kinderkamer inbouwkast leeuwarden friesland

Inbouwkast kinderkamer

kastenwand kast op maat badkamer friesland schuifdeur leeuwarden

inbouwkast badkamer