0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Vinyl

 

 

Vinyl is een benaming voor een kunststof vloerbedekking van een hard materiaal, ook wel Novilon® genoemd. Het is zeer praktisch en zowel geschikt voor huishoudelijk gebruik als voor toepassingen op de werkvloer. Vinyl is verkrijgbaar in diverse dessins en kwaliteiten. Bekende merken op dit gebied zijn Interfloor en Novilon.
BronSnijder Wonen & Slapen heeft kennis van deze zaken en is zeker bereid om die met u te delen. Laat u voorlichten door onze adviseurs over welke kwaliteit voor u het meest geschikt is en welk onderhoud de vinylvloer vergt. Over het algemeen hebben de vloeren een sterke beschermende finish, waardoor schoonmaak en onderhoud eenvoudig wordt gemaakt.
Binnen het assortiment vinyl kan er naast de traditionele vloer ook gekozen worden voor PVC stroken. mFLOR en TFD zijn hierin gespecialiseerd. Deze authentieke plankstroken bevatten de functionele eigenschappen van vinyl, gecombineerd met de uitstraling van een echte houten vloer.
BronSnijder maakt Wonen & Slapen tot een waar genot.
Uw huis wordt een thuis!

 

 

     

20% Zomer Korting op Relax Fauteuils!

Zodra u in een BronSnijder stoel zit, merkt u direct wat zitcomfort betekent. Een relaxfauteuil helemaal op maat gemaakt. Naast heerlijk comfortabel zitten, biedt de fauteuil nog meer. Onze fauteuils zien er ook nog prachtig uit. Ontdek welke fauteuil in uw interieur past.

lees verder!