0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Apollo

Apollo – n

1.882,00

Prijs normaal vanaf €1882,-
Nu met 20% korting vanaf €1506,-!

De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Daarnaast heeft deze fauteuil een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

 

 

Categorieën: , .

Maat

Standaard wordt de fauteuil geleverd met een manuele bediening d.m.v. een gasveer en als optie met twee motoren. In maatvoering is de fauteuil naast de Standaard (M) ook als, Small (S) en Large (L) te verkrijgen. Dit model is in uitvoering zowel als draaifauteuil als met een vaste arm (50), daarbij is de mogelijkheid dat beide uitvoeringen zijn te combineren met een sta op systeem.
Extra small             In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 4 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Small In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Large In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.

Voet

De fauteuil is ook mogelijk met een andere schijf of stervoet.

Offerte aanvragen Bezoek onze showroom

Technische informatie

  • Let op: alle maten zijn circamaten

Rug Vormschuim 50kg/m³
Zit Nosagvering met Pantera schuim 40kg/m³
Arm RVS met polyether 38kg/m³
Relaxsysteem Staal

Leder

Voor relaxfauteuils zijn verschillende soorten en kleuren leder.