0 items - 0,00 Afrekenen

Vragen?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

Wicanders Vinyl Comfort pvc vloer

 Wicanders vinyl comfort sfeer de stille warme pvc vloer  wicanderslogovinylcomfort logo  Wicanders vinyl comfort sfeer2 de stille en warme pvc vloer

Bent u op zoek naar een pvc vloer die comfortabel warm aan de voeten is en die heel erg stil is? Dan bent u bij BronSnijder Wonen en Slapen in Stiens en Nes Ameland op het juiste adres. De Wicanders Vinylcomfort vloeren hebben door hun speciale combinatie met kurk deze unieke en comfortabele eigenschappen in zich.

wicanders vinyl comfort opbouw

De pvc vloeren van Wicanders Vinyl comfort zijn opgebouwd  met 2 lagen kurk. Dit heeft als voordeel dat de vloer een enorm comfort biedt. Denk hierbij aan meer warmte, dus geen koude pvc vloer meer. En natuurlijk geluid. Door het absorptie vermogen van de kurklagen is het klikgeluid en contactgeluid flink gereduceerd. Verder hebben alle Wicanders vinyl comfort vloeren een Klik verbinding waardoor u het gemakkelijk zelf kunt leggen. Het is uiteraard ook mogelijk dit door de vakmensen van BronSnijder Wonen en Slapen in Stiens en Nes Ameland te laten doen.

De collectie bestaat uit diverse planken en tegel structuren. In onze showrooms hebben de gehele collectie op grote showborden en hebben wij diverse showvloeren liggen waar u het comfort. de stilte en de warmte van de pvc vloer kunt ervaren. Bekijk de gehele collectie in onze webshopwebshop vloeren en vraag een offerte aan.

Wicanders vinyl comfort sfeer de stille warme pvc vloer