Comfortabel tapijt

  • Wollen tapijt
  • Zóveel comfort
  • Creatief met vloeren

BIJ JOU THUIS

TAPIJT! Hoe gezellig! En ook nog lekker warm aan je voeten! Voordat ze er gingen wonen heeft de familie Bierma toch maar wel besloten om voor een update van het interieur van de boerderij te gaan! De boerderij vlak bij Hallum heeft meerdere vertrekken en voor elk vertrek zijn andere keuzes gemaakt. Karlijn heeft hierbij geholpen. Zo is er voor elk vertrek een andere vloer gekozen: voor in de woonkamer en op de trap TAPIJT en voor in de hal en keuken PVC.

Woonkamer
In de woonkamer is gekozen voor tapijt Noblesse Wool in de kleur 719. Noblesse Wool is gemaakt van 90% natuurlijk scheerwol en 10% PES (Meltbount)! Het geheim van Noblesse Wool is deze zogenaamde ‘Meltbount vezel’ die tijdens het spinnen verwerkt wordt in het garen.

Trap
De trap is bekleed met de Pasadena Project-SDN tapijt in de kleur zwart. De Pasadena heeft een kort gesneden pool, is in 12 uni kleuren verkrijgbaar en heel geschikt voor op de trap.

Hal
De zwarte trap combineert prachtig met de antracietkleurige PVC tegels in de hal. De tegels zijn 91x45 cm en zijn in halfsteensverband gelegd. De PVC vloer komt uit de Sherbro Collectie en is van Aanhuis.

Keuken
In de keuken is ook gekozen voor een PVC vloer: deze heeft een houtlook. Dit is de Rondo in de kleur Smoky van Aanhuis. En in de keuken zie je eetkamertafel Daan staan: Speciaal op maat gemaakt!

Ook voor de raamdecoratie mochten we langskomen. De keuze is gevallen op inbetweens van Aanhuis. In de keuken hangt de “Woud”, geconfectioneerd met een enkele plooi en opgehangen aan een mooie, basis, KS Rails in de kleur zwart. In de woonkamer hangt de “Animo” in de kleur Stone. De Animo hangt aan een prachtige, strakke, zwarte, op maat gemaakte plafondrails met bijpassende plafondsteunen.
Het is een heel mooi geheel geworden!

Ons team komt jou helpen

image
pointer
Wij vinden het belangrijk dat klanten én medewerkers zich thuis bij ons voelen
pointer
Wat je interieursmaak of woonstijl ook is, je vindt het bij ons!
pointer
Voor vakkundige installatie en montage van jouw producten ben je bij ons aan het juiste adres!
pointer
Laat je verrassen en neem contact op voor een adviesgesprek in onze showroom
pointer
Zo'n prachtig resultaat is ook mogelijk bij jou thuis!
image
Maak van je huis een thuis!

Laat je inspireren in onze showroom. Onze interieurstylisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Kom je vandaag nog een kopje koffie of thee halen bij ons?

Maak een afspraak