Projectinrichting

BronSnijder Projectinrichting creëert, realiseert en geeft kleur aan jouw werkomgeving!

BronSnijder Projectinrichting is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van complete interieurprojecten voor de zakelijke markt in Friesland. We bieden een breed scala aan producten en diensten projectstoffering waaronder vloerbedekking, raambekleding en gordijnen.
We maken dit waar door de volgende unieke krachten:
 

  • We hebben in 100% van de gevallen echt contact samen met onze opdrachtgevers. 

  • Afspraak is afspraak en deadlines worden gehaald.

  • Onze deskundige vakmannen en vrouwen realiseren elk interieurontwerp.

  • We werken samen met onze opdrachtgevers of voor architecten en interieurontwerpers om hun mooie plannen te realiseren met ons vakmanschap.

  • Wij bieden een breed assortiment van eigentijdse, betaalbare en duurzame producten.
     

Naar klanten en naar elkaar toe zijn we flexibel en oplossingsgericht. Samen met onze leveranciers en eigen vakmensen hebben we voor elke uitdaging de expertise in huis. Wij creëren ruimtes met een positieve impact op mens en wereld. Duurzame producten, hergebruik en afvalverzameling zijn begrippen die wij in ons DNA hebben zitten, om onze omgeving mooi te maken en te houden.


Wil je meer weten of een offerte aanvragen neem dan contact op met één van onze projectadviseurs. Zij spelen in op je specifieke eisen en behoeftes. Zij kennen de korte- en langetermijneffecten van kleur- en materiaalgebruik en zijn terdege op de hoogte van allerlei aspecten die een belangrijke rol spelen in de projectinrichting. Denk aan behandeling van de ondervloer, ergonomische eisen, brandveiligheid, arbo-normen e.d. Uiteraard kijken zij ook naar het bereiken van de juiste sfeer in jouw organisatie. Met A-merken als Tarkett, Forbo Flooring, Gerflor, Interface, Artimo, Holland Haag, Luxaflex project, Desso project tapijt en nog veel meer, kunnen wij je zeer concurrerende prijzen aanbieden.


Voor een afspraak kun je bellen met 058-2574111 of vul je het contact formulier in. Een mail sturen mag natuurlijk ook altijd naar project@bronsnijder.nl. Tot snel!