Projectstoffering voormalig kantoor de Friesland is getransformeerd

Het voormalig kantoor van de Friesland zorgverzekering aan de Harlinger Trekweg in Leeuwarden heeft een nieuwe bestemming.
In opdracht van Bouwbedrijf Lont hebben wij voor de gebruikerer Zorggroep Noorderbreedte alle vloeren mogen leggen. Het ontwerp van dit project is van KATO. de gekozen materialen zijn de pvc vloeren uit de id inspiration collectie van Tarkett en de tapijt tegels Recharge van Desso Tartkett. 5 verdiepingen van ca 1000m2 per verdieping zijn in 6 weken omgetoverd tot een prachtige nieuwe werkomgeving.

Restart partner

BronSnijder Projectinrichting vindt dat iedereen verstandiger moet omgaan met natuurlijke hulpbronnen. Het juist recyclen van veilige materialen is hierin van groot belang. Daarom nemen wij graag het voortouw. Als Resytart Partner van het  terugname- en recyclingprogramma ReStart®  van Tarkett zetten we belangrijke stappen naar een circulaire toekomst.


Projectstoffering offerte

BronSnijder projectinrichting heeft veel ervaring in het vervangen van vloeren in het primare onderwijs (oftewel basisonderwijs). Wil je ook een gesprek over de vloeren die in het meerjaren onderhoudsplan staan? Bel ons of maak gebruik van ons contactformulier.