Background

Reviews

Vele (tevreden) klanten gingen je voor!

Prima service, verstand van zaken!

Tijdens de gesprekken in de winkel zijn we goed voorgelicht. Uitvoering van werkzaamheden zijn door een vakman gedaan en waar nodig in overleg.

Jong - Metslawier

Meteen prima indruk

Meteen t gevoel bij n adres te zijn die weten waar ze t over hebben en n duidelijk assortiment. Meteen prima indruk. Uiteindelijk gekozen voor twee kasten op maat. Prima resultaat.

Hille - Joure

Goed geholpen, prima advies

Op alle fronten goed advies. Keurige offertes en duidelijke communicatie naar ons toe over de planning etc. Het resultaat is ook goed. Keurig is de pvc vloer gelegd en de duettes opgehangen.

Gretha - Heerenveen

Goede advisering en heel prettig geholpen

Luisteren goed naar de wensen en denken op een heel plezierige wijze mee. Inmeten en aflevering als heel prettig ervaren. Bij vragen volgt een snelle adequate reactie ook op mail.

Elly - Leeuwarden

Alles goed en netjes afgewerkt

Gordijnen heel mooi en ruim gemaakt. De inbouwkasten zijn mooi en keurig afgewerkt.

Marianne - Echtenerbrug

Kwaliteit producten, professionele service en klantvriendelijk

Ik heb mijn vloeren en raambekleding bij Bronsnijder gekocht. Tijdens het uitzoeken ben ik professioneel geholpen door een vriendelijke medewerker. Er is goed meegedacht waardoor ik nu een prachtig huis heb. De afdeling planning heeft mijn bestelling goed ingepland waardoor alles op het door mijn voorkeurs moment kon worden geplaatst. Hierdoor kon ik mijn deadline halen. De monteurs hebben hierna alles (sneller dan verwacht) netjes geplaatst.

Martine - Stiens

Prima service

Geplaatste kast is netjes gemonteerd en afgewerkt. Vriendelijke medewerkers.

Jan - Sintjohannesga

Ontzorgd vanaf idee tot en met realisatie

Dit is de tweede keer geweest dat ik mijn huis heb laten aankleden door Bronsnijder uit Stiens. Het bevalt mij uitermate goed omdat net als bij de eerste keer het idee dat ik in mijn hoofd had uiteindelijk volledig is gerealiseerd in de door mij gewenste periode. Bronsnijder werkt met eigen mensen waardoor je ook vaak dezelfde gezichten ziet langskomen. Dit maakt het een en ander meer persoonlijk en plezierig.

John - Goutum

Fantastisch en compleet geregeld

De ontvangst was probleemoplossend. Aardige mensen en alles was overdacht en voorbereid.

Hendrik - Heerenveen

Geweldig geholpen tijdens mijn verbouwing

Van begin tot eind goed geïnformeerd en ben zeer blij met het eind resultaat.

Tjebbo - Franeker

Prettig en klantgericht bedrijf

BronSnijder heeft voor ons de raamdecoratie, zonwerking en het egaliseren van de vloer van onze recreatiewoning verzorgd.

Bij het uitzoeken van de raamdecoratie en de zonwering hebben wij goed advies gekregen. De planning van de werkzaamheden werd aangepast o.b.v. onze wensen. De werkzaamheden in de woning zijn naar wens verlopen en alles is netjes achtergelaten. Eén bak van de zonwering kwam beschadigd uit de verpakking, maar dit wordt opgelost.

Een verbeterpunt is dat wij na het inmeten geen terugkoppeling hebben ontvangen van eventuele afwijkingen t.o.v. de doorgegeven maten. Hierdoor waren wij in de veronderstelling dat er geen afwijkingen waren. Echter, op één onderdeel viel de factuur hoger uit dan de orderbevestiging. Dit kwam doordat de maat bij één raam groter uitviel. Bij het controleren van de factuur moesten we hier zelf achter komen. Als er na het inmeten een terugkoppeling was gegeven, was dit meteen duidelijk geweest.

BronSnijder heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn zeer tevreden!

Bas - Langelille

Professioneel en meedenkend

Zeer meedenkend bedrijf. Vloer kon snel gelegd worden en is heel mooi gelegd.

Astrid - Leeuwarden

Kwaliteit!!!

Naar alle tevredenheid ben ik geholpen door vakkundige mensen op een prettige manier.

Janny - Heerenveen

Verrassend bedrijf

Prima service, mooie producten. Shutters en jaloezieën hangen perfect en probleem wordt direct opgelost. Zeer tevreden.

Willems - Harlingen

Erg tevreden met het advies en de afhandeling

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken vd raam decoratie en de vloerbedekking. Goede communicatie en follow up op vragen en wijzigingen.

Brigitte - Oranjewoud

Prima ervaring

Mooie winkel/showroom. Zeer vriendelijk personeel. En ook de monteur(s) hebben zich van een uitstekende kant laten zien, zeer tevreden.

Hilbrand - Berltsum