Circulair projectstoffering gemeente Leeuwarden

  • Circulaire
  • Re-Use

BronSnijder projectinrichting realiseert CIRCULAIRE stoffering GEMEENTEHUIS LEEUWARDEN

Afgelopen periode zijn onze vakmannen druk geweest met het realiseren van circulaire stoffering in het  gemeentehuis van Leeuwarden.In opdracht van Bouwbedrijf Lont uit Sint Annaparochie   De materialen die we verwijderen, gebruiken we zoveel mogelijk weer in het nieuwe plan. Materialen die we ‘toevoegen’ komen zoveel mogelijk vanuit het circulaire circuit. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruik van bestaande accoustisch vilt, de toepassing van een oude houten sporthalvloer en de bestaande tapijttegels vullen we aan met tegels van OPNIEUW.
de oplevering was januarie 2024.

Opnieuw vloeren

Elk jaar wordt er in Europa voor meer dan 1.6 miljoen ton aan gebruikte tapijtvloeren gestort of verbrand! Nog geen 3% van deze gebruikte vloeren worden hergebruikt of gerecycled. Dit percentage is schrikbarend laag en onnodig. OPNIEUW! Vloeren brengt hier verandering in. Wij gaan voor ecologische impact door grondstofverbruik, energieverbruik en CO2-uitstoot te reduceren. Met als doel om in 2025 1 miljoen m² vloeren een circulaire bestemming te geven.
Naast ecologische impact, gaat OPNIEUW! Vloeren ook voor sociale impact. Wij faciliteren werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen bij ons de kans om zich met enthousiasme te ontwikkelen in een fijne werkomgeving, met goede begeleiding. Door hen in hun kracht te zetten, maken ze weer opnieuw deel uit van de maatschappij.

Projectinrichting Friesland

BronSnijder projectinrichting heeft veel ervaring in het vervangen van vloeren in het voor de overheid. Wil je ook een gesprek over de vloeren die circulair zijn?
Bel ons of maak gebruik van ons contactformulier.

De prachtige foto's zijn gemaakt door Mitch de Pon
dank daarvoor