BronSnijder levert tapijt bij Van de Velde Packaging in Joure

BronSnijder levert tapijt bij Van de Velde Packaging in Joure

Afgelopen weken heeft onze projectafdeling de vloeren vervangen van de kantoren in Joure. De Globe van INTERFLOOR TAPIJT VINYL PROJECT gemaakt van 100% SDN duurzame ECONYL® garens die – zonder verlies van kwaliteit – worden geregenereerd uit wereldwijd polyamide 6.0 afval. Dit gebeurt van oude tapijtresten tot ronddwalende visnetten uit oceanen. Een bewuste en onderhoudsvriendelijke gesneden pool met zeer hoge lichtechtheid, stevigheid en glans.

Wil je ook meer weten neem dan contact op met onze projectafdeling.

“Innovative state-of-the-art-tufting!”
Een van de eerste en reeds jaren best verkochte en zeer gewaardeerde ECONYL® tapijt collecties van Nederland ‘Globe Project Econyl® Yarn’ is vernieuwd met een fantastisch actueel kleurenpalet! Een hoogwaardig projecttapijt gemaakt van 100% geregenereerde en regenereerbare ECONYL®garens.

“SDN Econyl® tapijt: Een stap richting een circulaire economie”.
Deze duurzame Solution Dyed Nylon ECONYL® vezels worden – zonder verlies van kwaliteit – geregenereerd uit wereldwijd pre- en post consumer Polyamide 6.0 afval waaronder ronddwalende visnetten uit oceanen, industrieel plastic, textiel- en tapijtresten. 

“Beweeg onze planeet naar een groenere en betere toekomst!”
De vrijwel oneindige recycling van PA6-garen – waar Interfloor ECONYL® tapijt van is gemaakt – levert een aanzienlijke CO2-besparing op ten opzichte van verbranding. Samen met minder water- en landvervuiling een drievoudige milieuwinst. Doel hierbij is het sluiten van de kringloop van vloeren en het behoud van onze aarde, ‘Globe’.

“Een combinatie van klasse en duurzaamheid”
Globe Project – ECONYL® Yarn is een bewuste én uitermate onderhoudsvriendelijke keus. Deze compacte gesneden pool met een poolgewicht van ongeveer 1300 gram per m2 heeft een uitstekende geluidsabsorptie, zéér hoge lichtechtheid, stevigheid en glans. De hoogwaardige door-en-door geverfde SDN garens zijn bleekmiddelbestendig waardoor ‘easy to clean’ omdat ze bestand zijn tegen agressieve reinigingsmiddelen. Samen met een uitstekende vlekweerstand en vuilbestendigheid zijn Interfloor SDN-projectkwaliteiten ook aanbevolen in de sector van de gezondheidszorg.

“Een stijlvolle frisé voor intensief privaat en project gebruik”
Globe Project – ECONYL® Yarn is geschikt voor de meest intensieve en commerciële interieurtoepassingen. Van luxe gangen in hotels tot verzorgingscentra en van druk kantoor tot werkkamer aan huis, Globe Project voelt zich er thuis.