BronSnijder Projectinrichting Restart partner van Tarkett

BronSnijder Projectinrichting Restart partner van Tarkett

Heeft u oude vloeren bij uw project? Gooi deze niet weg. BronSnijder Projectinrichting is partner van het ReStart® terugname- en recyclingprogramma van Tarkett. Met dit programma worden installatieafval en oude vloeren weer gerecycled tot nieuwe vloeren. Zo gaat materiaal niet verloren en wordt een enorme hoeveelheid CO2-uitstoot voorkomen. Wilt u ook bijdragen aan de circulaire economie. Neem dan contact met ons op. We halen graag oud materiaal op om zo ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Tarkett heeft baanbrekende technieken ontwikkeld voor het reinigen, versnipperen en recyclen in een gesloten kringloop, van voorheen onbruikbaar gelijmd gebruikt homogeen vinyl (na 2011). Dat kan geen enkele andere Europese vloerfabrikant zeggen, en het is een doorbraak. Voor ons maakt elk stuk afval dat we redden en recyclen een positief verschil voor onze omgeving. Natuurlijk moeten de materialen die we recyclen voldoen aan de uitzonderlijke gezondheids- en veiligheidsnormen die we voor onszelf vaststellen (ruim boven de industrienormen), maar als er materiaal is dat we niet veilig kunnen gebruiken, weten we dat iemand anders dat wel kan. Daarom werken we samen met andere sectoren om ervoor te zorgen dat waar mogelijk niets verloren gaat.

Tarkett heeft ReStart-programma gelanceerd voor het terughalen en recyclen van installatieafval en oude vloeren

Wilt u meer weten over het restart programma klik dan op deze pagina. Voor een afspraak kun je bellen met 058-2574111 of vul je het contact formulier in. Een mail sturen mag natuurlijk ook altijd naar project@bronsnijder.nl. Tot snel!

Tarkett heeft ReStart-programma gelanceerd voor het terughalen en recyclen van installatieafval en oude vloeren