Nieuwe pvc vloeren voor basisschool Marsum

  • Kwaliteit
  • Service

Nieuwe pvc vloeren voor de basisschool in Marsum 

Samen met onderwijsgroep Elan kwam de vraag vanuit het meerjarig onderhoudsplan of we de vloeren in OBS de Polle in Marsum konden vernieuwen.

Een samen spel tussen het schilderwerk en de vloerbedekking moest er ook voor zorgen dat de facilitaire kosten omlaag zouden gaan. Samen met de stylistes van de Binnenstudio hebben we een kleurenplan gemaakt die de basis zou zijn voor de komende jaren en waarbij materialen en kleurkeuzes zijn vastgelegd die voor een mooi geheel zorgen. Pvc vloeren voor de projectinrichting die dus geschikt zijn voor zware belastingen. We hebben gekozen voor de pvc vloeren van Tarkett uit de Id inspiration collectie. De lokalen zijn met een accentbaan voorzien van de Tarkett pvc vloeren op rol uit de Granit serie.
 

Projectstoffering offerte

BronSnijder projectinrichting heeft veel ervaring in het vervangen van vloeren in het primare onderwijs (oftewel basisonderwijs). Wil je ook een gesprek over de vloeren die in het meerjaren onderhoudsplan staan? Bel ons of maak gebruik van ons contactformulier.