Interieurevent

Jouw interieur in balans

Kom naar het BronSnijder Interieurevent op donderdag 19 oktober in Stiens van 19.00 tot 22.00 uur. Dit evenement heeft één doel namelijk; jou inspireren!
 

Deze avond duiken we in de wereld van interieurtrends. We laten je zien wat de trends zijn, hoe ze tot stand komen en hoe je ze kunt toepassen in jouw eigen woning. Nine Boersma geeft een lezing over de Feng Shui basisprincipes, het uitgangspunt van Feng Shui is het creëren van ruimtes die goed voelen. Bij het BronSnijder Interieurevent kun je natuurlijk ook interieuraccessoires shoppen, in gesprek gaan met experts uit de interieurbranche en genieten van een hapje en drankje. 

We verloten deze avond een premium interieuradvies t.w.v. € 995,-

* hapjes en drankjes inbegrepen
* je gaat met een leuke goodiebag naar huis inclusief cadeaubon!

Kom langs op het BronSnijder Interieurevent en laat je inspireren door de prachtige showroom en ontdek de laatste trends op het gebied van kleuren, materialen en stijlen. Vergeet niet om je vrienden en familie mee te nemen! Leg deze avond gelijk vast door op onderstaande link te klikken en bestel kaartjes. 

De kosten voor een kaartje zijn € 7,50.

about Image
Background

Meer informatie

Programma:

Interieuraccessoires shoppen

Bij een interieurevent kan het shoppen van interieur accessoires natuurlijk niet ontbreken. VanWini, Kado en Sa en Studio Stitching staan klaar met allerlei originele accessoires. Je vindt hier dus een mix van Scandinavische, moderne en zelfs zelfgemaakte woonaccessoires.

Lezing over Feng Shui

Nine Boersma (opruimcoach en interieurontwerpster) gaat je alles vertellen over de Feng Shui basisprincipes. Feng Shui gaat over hoe je de energiestroom in je woning kunt verbeteren voor meer balans. Dat zit hem onder andere in opruimen (ontspullen), maar ook in de inrichting. Zoals waar je je meubels plaatst, welke kleuren je toevoegt en welke materialen je gebruikt.

Trendpresentatie

Ben jij benieuwd naar de trends van dit moment? We laten je zien wat de trends zijn, hoe ze tot stand komen en hoe je ze kunt toepassen in jouw eigen woning. Tijdens deze presentatie vertellen we je aan de hand van levende moodboards hoe je trends kunt toepassen in je eigen woning, passend bij jouw woonstijl.