Interieurevent

Jouw interieur in balans

Na een succesvolle eerste editie, volgt hier ons tweede evenement. Kom naar het BronSnijder Interieurevent op donderdag 7 maart in Heerenveen van 19.00 tot 22.00 uur. Dit evenement heeft één doel namelijk; jou inspireren!
 

Deze avond duiken we in de wereld van interieurtrends. Ingrid van Nugteren laat je zien wat de trends zijn en hoe je ze kunt toepassen in jouw eigen persoonlijke smaak. Nine Boersma geeft een lezing over de Feng Shui basisprincipes, het uitgangspunt van Feng Shui is het creëren van ruimtes die goed voelen. Bij het BronSnijder Interieurevent kun je natuurlijk alles te weten komen over interieuradvies en kun je in gesprek gaan met experts uit de interieurbranche, daarnaast kun je genieten van een hapje en drankje. Én, je gaat met een leuke goodiebag inclusief cadeaubon naar huis!

* hapjes en drankjes inbegrepen

We verloten deze avond een 'Experience Interieuradvies' t.w.v. € 995,-

Kom langs op het BronSnijder Interieurevent en laat je inspireren door de prachtige showroom en ontdek de laatste trends op het gebied van kleuren, materialen en stijlen. Vergeet niet om je vrienden en familie mee te nemen! Leg deze avond gelijk vast door op onderstaande link te klikken en bestel kaartjes. 

De kosten voor een kaartje zijn € 7,50 en kunnen hier besteld worden.

Bekijk hier de aftermovie van het laatste event:

about Image
Background

Meer informatie

Programma:

IN GESPREK MET EXPERTS UIT DE BRANCHE

Terwijl jij geniet van een hapje en een drankje, kun je allerlei vragen stellen over ons uitgebreide assortiment, interieuradvies en onze werkwijze. We hebben alles in huis om je te helpen. Van de creativiteit van onze stylisten, het advies van onze technisch adviseurs tot aan het vakmanschap wat geleverd wordt.

Lezing over Feng Shui

Nine Boersma (opruimcoach en interieurontwerpster) gaat je alles vertellen over de Feng Shui basisprincipes. Feng Shui gaat over hoe je de energiestroom in je woning kunt verbeteren voor meer balans. Dat zit hem onder andere in opruimen (ontspullen), maar ook in de inrichting. Zoals waar je je meubels plaatst, welke kleuren je toevoegt en welke materialen je gebruikt.

Trendpresentatie door Ingrid van Nugteren

Ingrid van Nugteren, Interior Designer met een flinke dosis ervaring, deelt graag haar passie voor interieur via workshops en presentaties. Ben jij benieuwd naar de trends van dit moment? Zij laat je zien wat de trends zijn en hoe je ze kunt toepassen in jouw eigen persoonlijke smaak.