Background

Nieuws

BronSnijder nieuwe sponsor van SC Heerenveen

In het nieuws - 17 oktober 2022

BronSnijder nieuwe sponsor van SC Heerenveen

BRONSNIJDER NIEUWE SPONSOR VAN 'SYMPATHIEK' SC HEERENVEEN  

sc Heerenveen mag BronSnijder Woninginrichting Aanhuis verwelkomen als nieuwe sponsor. Eigenaren Martinus Bron en Meile Snijder zijn trots.  “Als Fries bedrijf voelen wij ons verbonden met de uitstraling en clubkleuren van de club. We zien sc Heerenveen als een sympathieke en ambitieuze partner, waar wij ons mee kunnen identificeren. Al jaren zijn wij verbonden als supporter.”  
 
Het bedrijf dat in 2008 in Stiens is opgericht, heeft sinds 2021 een tweede vestiging aan de Jousterweg 20b in Heerenveen. Wymer Snijder maakt hier als beoogd opvolger van zijn vader Meile samen met het stylistes-team prachtige ontwerpen voor de woning van particulieren of voor de werkomgeving van de zakelijke klanten. “Na de opening van onze showroom is de band met deze regio sterker geworden”, vertelt Bron.  
 
“Wij willen onze medewerkers en klanten de mogelijkheid geven om van de wedstrijden te genieten. Wij hopen dat Heerenveen ze amusement kan bieden als beloning voor hun enorme betrokkenheid bij ons bedrijf.” Daarnaast wil het bedrijf nog bekender worden in de regio. “Daarom hebben wij ook gekozen voor visuele zichtbaarheid in het stadion op bijvoorbeeld het scorebord, zodat de naamsbekendheid verder zal groeien. Daarbij willen we ook onze band versterken met collega-ondernemers die de club een warm hart toedragen. We hopen dat de OSSH daar een stimulerende bijdrage aan kan leveren.” 

Ons team komt jou helpen

image
pointer
Wij vinden het belangrijk dat klanten én medewerkers zich thuis bij ons voelen
pointer
Wat je interieursmaak of woonstijl ook is, je vindt het bij ons!
pointer
Voor vakkundige installatie en montage van jouw producten ben je bij ons aan het juiste adres!
pointer
Laat je verrassen en neem contact op voor een adviesgesprek in onze showroom
pointer
Zo'n prachtig resultaat is ook mogelijk bij jou thuis!
image
Maak van je huis een thuis!

Laat je inspireren in onze showroom. Onze interieurstylisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Kom je vandaag nog een kopje koffie of thee halen bij ons?

Maak een afspraak