9
2381 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Terug gebeld worden?

SONY DSC

Ons Team

SONY DSC

BronSnijder Woninginrichting Aanhuis.nl

Bron

In 1947 startte Wicher Bron samen met zijn vrouw Jenny een winkel met hoeden, kleding en woninginrichting in het centrum van Holwerd. Tot 1981 bouwden zij de zaak op tot een bloeiend bedrijf. Daarna nam zoon Anne Bron met zijn vrouw Nely de zaak van hem over en werd in de winkel steeds meer de nadruk gelegd op woninginrichting. In 2004 kwam er een filiaal op Ameland. In 2005 stapte Martinus Bron, als de derde en huidige generatie in de zaak.

bron holwerd historie

Snijder Woonideeën

In 1975 opende Wymer Snijder de zaak Snijder Woonideeën aan de Uniawei in Stiens, nadat hij in 1965 de zaak in textiel en manufacturen van zijn vader in Oude Bildtzijl had overgenomen. In 1987 kwamen zonen Benno en Meile Snijder in de zaak en namen deze in 1994 over. Op de plaats van het zwembad werd toen een splinternieuwe zaak in woninginrichting geopend. Zoals bekend zette Benno Snijder een punt achter de zaak.

historie stiens
BronSnijder

Na een aantal informele gesprekken werd al snel duidelijk dat Martinus Bron en Meile Snijder de krachten en ervaring gingen bundelden, om zo een nieuwe zaak te starten. Het bedrijf is in 2008 verder gegaan onder de naam BronSnijder, met de slogan: ”Maakt uw huis een thuis!”. In 2009 werd ons huidige pand aan de Seerob in Stiens ons eigen thuis.

Samen met Anne en Nely Bron waren we actief in Holwerd, Nes (Ameland) en Stiens. De activiteiten van Holwerd werden in 2010 samengevoegd met vestiging Stiens. In 2014 is de vestiging op Ameland verkocht waarna Anne en Nely Bron zijn uitgetreden. Meile en Martinus hebben vanaf dat moment zich volledig gefocust op de groei en ontwikkeling in Stiens. In 2018 heeft zicht dat ontwikkeld tot een prachtig bedrijf met 13 medewerkers.

2021 een nieuw avontuur

Vanaf 2018 tot 2021 ontwikkelde BronSnijder zich sterk en is inmiddels gegroeid naar 21 medewerkers. De 4e Generatie dient zich aan en Wymer Snijder zoon van Meile Snijder maakt zijn eerste stappen in het familie bedrijf. Dit geeft direct aanleiding om de kansen in de woninginrichtingsmarkt te benutten en op 1 september start BronSnijder een nieuwe showroom aan de Jousterwei in Heerenveen.

BronSnijder is aangesloten bij Woninginrichting Aanhuis.nl

BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis.nl is dé specialist bij jou in de buurt met een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, behang en woonaccessoires om je gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, interieurstylisten, monteurs en parketteurs, schilders en behangers bieden wij naast ons assortiment ook service, maatwerk en absoluut kwaliteit tegen een scherpe prijs! BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis.nl is CBW-erkend waarin wij de regels hanteren die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Daarnaast is Woninginrichting-Aanhuis.nl al een aantal seizoenen de vaste partner van het programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Het programma waar twee verschillende smaken samen komen. Het schilder- en behangwerk, het monteren van de raamdecoratie en kasten op maat én het leggen van de meest prachtige vloeren is het werk van onze vakmannen. Laat je inspireren, adviseren en verwonderen bij BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis.nl.

 

Marmoleum-Thuisselectie-3706-beton-met-model

Onze Intentie

Wij vinden het belangrijk dat klanten én medewerkers zich thuis bij ons voelen. Daarom creëren we een veilige omgeving waarin je jezelf mag zijn en we respectvol met elkaar omgaan. Samen en sociaal kleuren ons bedrijf. Naar klanten en naar elkaar toe zijn we flexibel en oplossingsgericht. We leven ons in onze klant in en begrijpen de klantbehoefte en de (on)uitgesproken verwachtingen. We bieden daarmee een unieke klantwaarde door op een eigen en toegankelijke wijze ons klanten te helpen met zijn woonwensen.

  • We maken met het inrichten van een woning, van een huis een thuis.
  • We hebben in 100% van de gevallen echt klantcontact
  • We streven er altijd na om al onze klanten een oplossing te bieden.
  • We bieden een breed assortiment van eigentijdse en betaalbare producten.
  • U gebruikt ons excellente vakmanschap om de juiste keuzes te maken.
sidetable-bovenkarspel

Onze Impact

Met onze dienstverlening en excellent vakmanschap bezorgen we de klant een langdurig en uniek eigen thuisgevoel. 

We helpen de klanten, met ons vakmanschap, onze technische middelen en inspirerende showroom om de juiste woninginrichting voor hun huis te kiezen. Allemaal gericht op langdurig woonplezier.

Op basis van de antwoorden van de klant geven we altijd 100 % op maat advies. Daarbij is elke klant uniek en bieden we zowel met ons productaanbod en onze dienstverlening veel diversiteit. We nemen eventuele onzekerheden, over impactvolle keuzes, weg bij de klant. De klant kiest vervolgens op maat uit een breed assortiment producten. Dit alles doen we tegen juiste verkoopprijs met altijd ruimte voor een prijsafspraak op maat.

In onze levering zijn we flexibel; we overleggen altijd met de klant over het hoe en wanneer. Wij verplaatsen ons in onze klant en begrijpen de impact die onze leveringen kunnen hebben op de leefomgeving van de klant. Samen met onze klant willen wij deze impact zoveel mogelijk beperken en zo prettig mogelijk laten verlopen. Wij willen onze klant optimaal  ontzorgen!

We zijn ons ervan bewust dan onze producten en diensten impact hebben op een menswaardig bestaan.  We maken immers met woninginrichting van een huis een thuis. De klant zorgt door zijn eigen keuzes en voorkeuren voor een eigen identiteit van de woning. Het huis van onze klant wordt een verlengstuk van zichzelf. Onze klant is trots op het eindresultaat en wil dit, en het bijbehorende gevoel, letterlijk delen met zijn naasten. Hoe gaaf is het dan op iets heel moois voor de klant te maken.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.