9
2467 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Terug gebeld worden?

Over gemeente Leeuwarden kiest voor BronSnijder projectinrichting

Samen met de gemeente Leeuwarden kwam de vraag vanuit het meerjarig onderhoudsplan of we de vloeren in het call centre op het stadskantoor konden vernieuwen.

Behalve dat het ontwerp en kleuren van de vloer een mooi geheel moest vormen, was het erg belangrijk dat de we producten gebruiken die voor zowel bij productie als bij het in de toekomst weer vervangen een zo klein mogelijke belasting van het milieu zou geven.

In samenwerking met Tarkett Desso is gekozen voor pvc loose lay vloeren in combinatie met tapijt tegels. De bestaande tapijt tegels zijn afgevoerd volgens het DESSO Take Back

DESSO Take Back™ is het terugnamesysteem dat gebruikt tapijt inzamelt van welk merk of type dan ook, behalve pvc-houdend tapijt. In plaats van verspilling op vuilstorten of verbrandingsovens,
hergebruikt Desso het tapijt als waardevolle grondstof.

Scheiding Refinity® is een innovatieve techniek die het garen van de rug scheidt. Daardoor ontstaan twee
materiaalstromen die we vervolgens hergebruiken.

Hergebruik Na verschillende zuiveringsfases gaat het garen terug naar de fabrikant. De reguliere bitumen rug
wordt hergebruikt als waardevolle grondstof voor dakbedekking, wegenbouw en de cementindustrie.
Desso’s innovatieve tapijttegelrug DESSO EcoBase® wordt na scheiding volledig veilig gerecycled en
weer opgenomen in Desso’s eigen productieproces.

 

Projectstoffering offerte

Wilt u een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering Friesland en projectinrichting? Bel ons of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.