Tijdlijn

1) PERSOONLIJK INTERIEURADVIES IN ONZE SHOWROOM

Ga je verhuizen of wil je je gehele woning verbouwen? Ben je daarbij opzoek naar professioneel interieuradvies? Dan helpen onze interieurstylisten jou graag! Er zijn verschillende mogelijkheden zoals het maken van een uitgebreid interieuradvies met 3d visualisaties als een samen sparren brainstorm sessie.

2) WENSEN EN MOGELIJKHEDEN WORDEN IN KAART GEBRACHT

De volgende stap is het uitwerken van je ideeën in een deskundig advies met een overzichtelijke begroting van de gekozen producten. Onze eigen technische adviseurs bekijken de mogelijkheden en komen ter plekke inmeten.  

3) UITVOEREN VAN DE WERKZAAMHEDEN DOOR ONZE EIGEN VAKMANNEN

Wij werken met onze eigen interieurvakmannen. Zij zijn opgeleid en getraind in het monteren van zowel raambekleding als kasten, in het leggen van verscheidene vloeren en het plaatsen van deuren. Deze ambachtsmannen willen al hun vakkennis toepassen om jouw woonwensen te realiseren.

4) GENIETEN VAN JE AANKOOP

Nu alle puntjes op de 'i' gezet zijn, kun je beginnen met genieten van jouw mooie, nieuwe interieur. Wij zorgen ervoor dat je de op de hoogte bent van de verschillende onderhoudsmiddelen zodat je langer van je producten kunt genieten. Wij werken alleen met A-merken waarmee je gegarandeerd de beste producten in huis hebt.
Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn zorgen wij samen met onze leveranciers dat dit snel en correct wordt opgelost. Voor de garanties en juiste voorwaarden zijn wij aangesloten en erkend door de brancheorganisatie CBW.