Terug gebeld worden?

Bij aankoop van shutters van Blend® ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis!

Geldig tot 31-05-2021

Populaire shutters met een stijlvolle karakter zijn een duurzame investering. Shutters hebben namelijk een zeer lange levensduur. Tover elke ruimte in je huis om tot een luxe en sfeervolle plek. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en voor allerlei ramen of deuren. Hoe meer shutters, hoe hoger de korting. Bij aankoop van onze shutters ontvang je iedere 5e m2 geheel gratis! Ontdek alle shutters hier. Maak een afspraak in de winkel.

Unieke en exclusieve kurk vloeren collectie; CorQ

Geldig tot 31-05-2021

Wij nemen duurzaamheid heel serieus en hebben daarom een unieke kurk collectie samengesteld. Deze CorQ collectie is CO2 neutraal geproduceerd in Europa met duurzame en ecologische grondstoffen. Kurk biedt comfort en heeft een hele goede akoestiek. Verkrijgbaar in een natuurlijke kurk kleur en door de unieke 3D printtechnologie ook in trendy eiken kleuren. Deze vloeren komen uit de CorQ serie van het merk Blauw en zijn exclusief verkrijgbaar bij Woninginrichting-aanhuis.nl vanaf € 58,95 per m2. Maak dan een afspraak in de winkel.

Unieke collectie Marmoleum Click vloeren €58,95 per m2

Geldig tot 31-05-2021

De meest populaire marmoleum kleuren zijn nu ook exclusief verkrijgbaar in Marmoleum Click. Maar liefst 14 kleuren zoals Milk Chocolate, Paving, Lead, Alloy, Titanium, Duin en Leem. Bij Woningrinchting-Aanhuis.nl zijn deze vloeren exclusief verkrijgbaar voor de unieke prijs van €58,95 per m2. Marmoleum Click is daarnaast ook een duurzame vloer. Deze is volledig CO2 neutraal geproduceerd in ons eigen land door Forbo. Maak dan een afspraak in de winkel.

10% korting op een inloopkast op maat!

Geldig tot 31-05-2021

Ben jij toe aan meer opbergruimte voor jouw kleding? Wil jij jouw droom waarmaken en die inloopkast op maat? Dan hebben wij deze maand een geweldige actie voor je. Je krijgt namelijk 10% korting op een inloopkast op maat! En nóg leuker, je krijgt er een gratis schoenenrek cadeau bij! Dan wordt een inloopkast op maat erg interessant, vind je niet? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in de winkel.

15% Korting op motor elektrische raamdecoratie van de Aanhuis collectie

Geldig tot 31-05-2021

Raamdecoratie kan tegenwoordig heel gemakkelijk elektrisch bedienbaar aangelegd worden. We werken met krachtige accu motoren die maandenlang werken en heel eenvoudig oplaadbaar zijn. Duurzaam en praktisch? Jazeker! Kostbaar? Nee, zeker niet… Profiteer nu van 15% korting op de motor van elektrische raamdecoratie van onze Aanhuis collectie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor elektrische raamdecoratie bij jou thuis? Maak dan een afspraak in de winkel.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.