Terug gebeld worden?
25% korting op de Aanhuis vinyl collectie Beate

Geldig tot 31-03-2019

Geldig t/m: 31 maart 2019 De uitstraling van een natuurlijke houten vloer, maar dan van warm en comfortabel vinyl. Dat is de Beate serie in onze collectie van vinyl vloeren. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag; vinyl is geschikt voor elke ruimte in je huis. Daarnaast heeft vinyl vele bijkomende voordelen, zoals de geluiddempende werking. Ook is het een watervaste vloer, en dus ook in ruimtes als de badkamer en de keuken te leggen. Benieuwd naar onze vinyl vloeren? Kom ze bewonderen in de winkel en profiteer deze maand van maar liefst 25% korting op de Beate collectie!

20% vroegboekkorting op Aanhuis horren

Geldig tot 31/03/2019

Maak van jouw huis een mugvrij thuis en je bent klaar voor het voorjaar. In de maand maart krijg je daarom 20% korting op alle plisseehordeuren en rolhorren op maat uit de Aanhuis collectie. Onze vakmannen maken voor elk raam en elke deur een passende hor. Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt. Je kunt nooit vroeg genoeg klaar zijn voor het mooie weer!

25% korting op visgraat PVC vloeren

Geldig tot 31/03/2019

PVC vloeren zijn ongekend populair, dat is inmiddels wel bekend. Waar voorheen nog vaak voor het traditionele houtdessin werd gekozen, zien we nu ook vaker de steendessins en verschillende houtmotieven terug. Wil je van je vloer graag een echte eyecather maken? Kijk dan eens naar de visgraat vloer! De parquetterie collectie is een pvc-vloer met visgraatmotief, en deze maand met wel 25% korting! In vele verschillende houtkleuren, niet van echt parket te onderscheiden.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.