9
2381 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Terug gebeld worden?

Projecten

Ook voor uw Projectinrichting kunt u terecht bij BronSnijder. In geheel Friesland en daarbuiten verzorgen wij de projectstoffering en meubels. Binnen de zakelijke markt doen wij als allround projectinrichter alles voor uw kantoor, zorginstelling, scholengemeenschap en horeca en natuurlijk tegen zeer gunstige prijzen. Denk hierbij aan gecertificeerde producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van (brand)veiligheid. Voor Projectinrichting in Friesland belt u met 058-2574111.

Gerenommeerde merken

Onze projectadviseur Martinus Bron speelt in op uw specifieke eisen en verlangens. Hij kent de korte- en langetermijneffecten van kleur- en materiaalgebruik en is terdege op de hoogte van allerlei aspecten die een belangrijke rol spelen in de Projectinrichting: behandeling van de ondervloer, ergonomische eisen, brandveiligheid, arbonormen e.d. Uiteraard kijkt hij ook naar het bereiken van de juiste sfeer in uw bedrijf. Met A-merken als Tarkett, Forbo Flooring, Gerflor, Mflor, Desso project tapijt en nog veel meer kunnen wij u zeer concurrerende prijzen aanbieden. Voor een afspraak kunt u bellen met 058-2574111 of vult het contact formulier in.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.