9
2467 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Terug gebeld worden?

Over Receatieoord Kleinvaarwater voorzien van veilige vloeren in de playground

Bij recreatieoord Kleinvaarwater op Ameland hebben wij in 2017 het nieuwe centrum gebouw voorzien van Tarkett pvc vloeren. Nu in 2019 kwam de vraag of wij een oplossing konden bieden voor de onveilige en gladde plavuizen vloeren rondom de speel toestellen. En er moest nog een aanvulling komen voor de uitbreiding van de pvc vloeren.

Samen met dhr van der Wal hebben we diverse producten bekeken en kwam Flotex vloeren van Forbo als beste uit de bus om dit probleem op te lossen. Flotex ziet er niet alleen super uit maar is ook erg sterk en makkelijk in het onderhoud. De bestaande vloeren zijn door ons voorzien van speciale carbon primer zodat we over bestaande tegels heen konden egaliseren. Daarna hebben de vloeren voorzien van deze prachtig en nieuwe vloerbedekking.

Projectstoffering offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering Friesland en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 058-2574111

BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.