9
2467 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Terug gebeld worden?

Over Liquid design vloer voor nieuw kantoor Bouwbedrijf Van Wijnen Heerenveen

Voor het nieuwe hoofdkantoor van Van Wijnen in Heerenveen hebben wij de vloeren mogen maken. Onze afdeling projectinrichting heeft opdracht gekregen om 2400m2 vloeren te voorzien van Liquid design gietvloeren van Eurocol.

Samen met de technische adviseurs van Eurocol hebben we een plan gemaakt om in 4 fases de vloeren te voorzien van deze bijzondere vloer.

LiquidDesign, een veerkrachtige vloeivloer

LiquidDesign is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Deze veerkrachtige vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.
Enkele voordelen zijn:
 In 1 keer af te lakken zonder primer
 Taai, slijtvast, vuilbestendig en emissiearm
 Naadloos aan te brengen

na de fase egaliseren en primeren hebben met ons team de vloeren voorzien van deze prachtige vloer. Ook het slopen, egaliseren en afsdekken van de vloeren hebben wij verzorgd voor aannemer

Projectstoffering offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering Friesland en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 058-2574111

BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.