9
2467 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Terug gebeld worden?

Over Marmoleum in 3 Monumentale panden in Harlingen

In het centrum van Harlingen hebben wij in opdracht van Bouwbedrijf Kolthof uit Stiens de vloeren mogen leggen in 3 monumentale panden. De verbinding tussen Museum, Boekhandel en Bibliotheek was de uitdaging. Veel verschillende types ondervloeren moesten één geheel vormen waarna het marmoleum en de pvc er op kon worden geplakt.  We hebben hier gebruik gemaakt van de Jumpax Nature ondervloer van de firma Unifloor en daarop Marmoleum van Forbo met de eigen kleur van Bibliotheek. De 2 draaitrappen met klassieke uitstraling waren erg uitgesleten en hebben we uitgevlakt met de producten van Uzin Utz Nederland en daarna beplak met Marmoleum uit de concrete serie.

De toiletgroepen hebben we voorzien van Forbo vloeren van pvc van het type Sphera Element kleur navy. Deze zijn ook met opstaande doorlopende plint gelegd zodat de hygiëne gewaarborgd is.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Kolthof Stiens

Periode: november- december 2018

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.