9
2467 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Terug gebeld worden?

Over Nieuwe pvc vloeren voor Basisschool in Marsum

Samen met onderwijsgroep Elan kwam de vraag vanuit het meerjarig onderhoudsplan of we de vloeren in OBS de Polle in Marsum konden vernieuwen.

Een samen spel tussen het schilderwerk en de vloerbedekking moest er ook voor zorgen dat de facilitaire kosten omlaag zouden gaan. Samen met de onze Styliste hebben we een kleurenplan gemaakt die de basis is voor de komende jaren en waarbij materialen en kleurkeuzes zijn vastgelegd zodat er een de school een geheel blijft.

Pvc vloeren voor de projectinrichting dus die geschikt zijn voor zware belastingen hebben we gekozen voor de pvc vloeren van Tarkett uit de Id inspiration collectie. De lokalen zijn met een accentbaan voorzien van De Tarkett pvc vloeren op rol uit de Granit serie

Projectstoffering offerte

Wilt u ook een offerte aanvragen of een advies gesprek voor de inrichting van uw hotel, kerk, kantoor, school of zorgcomplex met onze afdeling projectstoffering Friesland en projectinrichting? Neem dan contact op met Martinus Bron via het contact formulier of 058-2574111

BronSnijder de Projectinrichter van Friesland.

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.