1 maart 2019 – Geschreven door Anna

Och jee, die trap. Thuis ben ik net begonnen met een traprenovatie. Zelf kies ik stiekem voor de meest simpele oplossing: gewoon schuren en schilderen. Maar wat een ellende brengt dat afbikken en schuren van oude lijmresten toch met zich mee. Nu werk ik mijzelf in het zweet (nou, eigenlijk de man in huis), maar dat hoeft niet. Want Woninginrichting-Aanhuis.nl staat voor je klaar als het gaat om traprenovatie! Fijn hè!

trap pvc trap tapij

 

 

Matchen of out-of-the-box

Door je trap te renoveren kan je ervoor kiezen om dezelfde vloer op je trap te laten leggen als je in de woonkamer, gang en overloop hebt. Zo heb je echt eenheid in je interieur. Zeker ideaal als je de trap in de woonkamer hebt. Offf, je gaat out-of-the-box aan de slag. Een statement qua kleur of materiaal: precies het tegenovergestelde van wat je ergens anders hebt. En net als voor de vloer in je woonkamer heb je ook hier weer enorm veel keuze in.

Moraal van dit verhaal. Wil je een trap die je met trots aan anderen laat zien? Laat deze dan opknappen door de helden van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Tot snel!

Contactformulier

Bij Bronsnijder Woninginrichting-Aanhuis in Stiens, vlakbij Leeuwarden, kun je terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, kasten op maat en meubelen om je hele woning mee in te richten en aan te kleden naar je eigen smaak.

Wil je meer informatie over een bepaald product of merk? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel of neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij beantwoorden je vragen met genoegen en zijn je graag van dienst.